Mačji krempelj v prahu 125 g

15,50 €

 

Mačji krempelj (Uncaria Tomentosa) raste kot tropska vinska trta v deževnem gozdu Južne Amerike. Rastlina je ime dobila po krempljih, ki se povzpenjajo po deblih dreves tja do višine 30 metrov. Rastlina je dragocen vir za zdravljenje, zato so jih v Peruju celo zaščitili. Za zdravljenje se uporablja lubje rastline, ki spodbuja imunski sistem, da okrepi tvorbo belih krvničk.

Je adaptogeni imunski regulator in se prilagaja potrebam organizma, glede na njegov primanjkljaj ali presežek.

Mačji krempelj je poznan, da lahko deluje protivnetno, protimikrobno, kot tudi antioksidanto. Uporablja se za učinkovito blaženje prebavnih težav, za razne glivične težave, vključno s kandido ter učinkovit pri lajšanju bolečin od revme ali artritisa.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: V 1 liter vode damo 1 čajno žličko in si pripravimo čaj.

Če dodamo še 1 čajno žličko limoninega soka, bo le ta pomagal izvleči več alkaloidov in manj tanina iz lubja.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Brazilija

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Related products

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon