Rožni koren 60 g

10,00 €

 

Rožni koren ali Rhodiola Rosea je trajnica, ki raste na hladnih skalnatih pobočjih Arktike, v gorah osrednje Azije, pa tudi Severni Ameriki in Evropi. Ima mesnate liste in živo rumen cvet. Je adaptogena rastlina in sodi v kategorijo z Ginsengom in Ashwagandho.

V zdravilstvu je poznana po sposobnosti, da poveča vzdržljivost, spolno moč in spodbudi metabolizem. Pomaga lahko lajšati simptome depresije, stresa in utrujenosti ter bistveno poveča sposobnost za intelektualno delo in kognitivne sposobnosti (spomin, koncentracijo, vizualno in zvočno zaznavo).

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: 1 čajno žličko prahu umešamo v vodo, sok ali čaj, zjutraj, vsaj 30 minut pred obrokom (ne zvečer, ker lahko vpliva in moti spanec). Prah uživamo teden dni in nato naredimo teden dni premora.

KOLIČINA: 60 g

POREKLO: Kitajska

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon