Rdeči bor

34,00 €

 

Prehransko dopolnilo slovenske predelave iz lubja Rdečega bora

Ena sama kapsula vsebuje 250 mg s polifenoli bogatega čistega izvlečka lubja Rdečega bora iz gozdov Švedske. Izvlečku sta v edinstvenem razmerju dodana še vitamin C in MSM.

Rdeči bor (lat. Pinus sylvestris) pripada družini Pinaceae, katero skupaj sestavlja 115 vrst, njegovo rastišče je široko od vzhodne Sibirije do Portugalske, na jugu od Kavkaza, na severu pa sega globoko v arktični krog. Običajno zraste do 35 metrov, s premerom debla 1 meter, v mrzlih predelih pa celo do 45 metrov visoko in s premerom debla do 1,7 metra.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

Brez GSO, poživil, polnil in konzervansov. Vsebuje 60 kapsul, kar zadošča za dva meseca uporabe.

SESTAVINE: 30,6 odstotka vodnega izvlečka lubja rdečega bora (Pinus sylvestris), vitamin C (askorbinska kislina), MSM (metilsulfonilmetan), kapsula (želatina, titanov oksid, rumeni in rdeči železovi oksidi)

UPORABA: 1 kapsulo zaužijemo zjutraj z zadostno količino vode. Vsebino kapsule lahko tudi stresemo v 3 dcl vode, čaja ali soka.

KOLIČINA: 42 kapsul

POREKLO: Švedska

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon