Prečiščena glina za pitje 550 g

10,00 €

 

Uporaba gline v ljudski medicini sega daleč v prazgodovino. Prvi zapisi o uporabi gline so bili odkriti v Mezopotamiji okoli 2500 pr. n. št. Tudi stari Egipčani so poznali njene dobre lastnosti in jo uporabljali. Z oblogami iz gline so Grki povijali ude in jo skupaj z zelišči uporabljali še na mnoge druge načine.

V Sloveniji se je prvi začel zanimati za glino in njene pozitivne učinke pater Simon Ašič.

Gline vsebujejo velike količine mineralov (silicij, železo, magnezij, kalij in kalcij), ki so izjemnega pomena za človeški organizem.
Zaradi svoje kemijske strukture ima glina izredno dobro absorpcijsko in ionsko izmenjevalno moč.

PRIPOROČENA UPORABA: Eno žličko gline stresemo v kozarec, prelijemo z 2 dcl vode, pomešamo, pokrijemo in pustimo stati čez noč. Zjutraj nič ne mešamo, ampak popijemo samo glineno vodo do usedline. Usedlino zavržemo. Glineno vodo pijemo 21 dni nato naredimo 7 dnevni premor in ponovno pijemo 21 dni. Če jemljete kakršna koli zdravila, naj bo med pitjem vsaj ena ura presledka. Povprečna dnevna doza za odrasle je ena kavna žlička, za otroke od 5. - 10. leta pa pol žličke. 

KOLIČINA: 550 g

POREKLO: Slovenija

Related products

Rezultati 1 - 3 od 3

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon