Fo Ti v prahu 125 g

12,00 €

 

Fo Ti je rastlina, ki izvira iz Kitajske, najti pa jo je mogoče tudi na Japonskem in Tajvanu. Poznana je še pod imenom He Shou Wu kar pomeni »črnolas gospod« in izvira iz legende, da si je starejši gospod ob uživanju rastline obnovil svoje sive lase, pomladil videz in vitalnost.

Zdravilni del rastline je korenina. V kitajski medicini se uporablja kot zeliščni tonik, ki izboljša delovanje imunskega sistema, poveča vitalnost, predvsem pa krepi ledvica, jetra in kri.

Ljudem s sivimi lasmi povrne naravno barvo las in pomaga tudi proti njihovi izgubi. Omogoča neoviran pretok vitalne energije.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: 1 čajno žličko prahu pustimo vreti do 5 minut in precedimo. Po potrebi sladimo z naravnim sladilom.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Kitajska

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon