Tulsi sveta bazilika v prahu 250 g

tulsi_herb
tulsi_herbtulsi-juice-2tulsi
11,00 €

 

Je izredno aromatična rastlina iz družine Lamiaceae, ki izvira iz Indije. Rastlino gojijo v verske in medicinske namene ter zaradi njenega močnega eteričnega olja. Na indijski podcelini je splošno znana kot zdravilna rastlina in zeliščni čaj, ki se pogosto uporablja v ajurvedi. Tulsi velja za adaptogeno rastlino, ki uravnava različne procese v telesu in je koristna za pomoč pri stresu.

Ima močno aromo in trpek okus, v ajurvedi pa velja za neke vrste "eliksir življenja". Je eliksir proti kašlju in naj bi spodbujal dolgoživost. Njeni listi lahko pomagajo našemu telesu pri prebavi.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: najbolje je zelišče uživati ​​kot čaj. V skodelico prekuhane vode zmešamo 1/3 do 1/2 čajne žličke zelišča Tulsi. Pomešamo in pokrito pustimo cca 20 minut. Nato čaj precedimo in ga po želji sladkamo z medom ali agavinim sirupom.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: India

  7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-04_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon