Ginseng v prahu 125 g

20,00 €

 

Počasi rastoča trajnica z mesnatimi koreninami raste navadno v hladnejšem podnebju na Kitajskem in v Koreji. Iz korenine zraste do 60 cm visoko steblo, ki ima na dolgih pecljih dlanasto deljene liste, neopazne cvetove in svetlo rdeče jagode. Zdravilna moč je v korenini, stari vsaj 6 let.

V kitajski medicini se uporablja za splošno krepitev telesa, za izboljšanje apetita in presnove, proti potrtosti in za okrepitev spolne moči.

Učinkovine Ginsenga prenašajo kisik v tkiva in lahko pripomorejo k večji psihični zmogljivosti, pomagajo pri premagovanju stresa ter večji umski storilnosti. Uživanje Ginsenga v prahu spodbuja tudi imunski sistem in poveča odpornost telesa proti okužbam.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma. 

UPORABA: Pol čajne žličke prahu umešamo v vodo, čaj, sok, smoothi, pa tudi k sladkim ali slanim jedem.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Korean Panax

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964 

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon