Acai jagode v prahu 60 g AKCIJA

10,00 €

 

Acai prah se pridobiva iz plodov visoke in vitke palme iz rodu Euterpe, ki raste predvsem na močvirnih delih Brazilije. Acai palma vsako leto obrodi dvakrat in proizvede okoli 500-900 okroglih, približno 1 cm temno vijoličnih sadežev.

Jagode Acai palme vsebujejo številne snovi, ki lahko izboljšajo naše zdravje.

Acai jagode vsebujejo zdrave omega 3 maščobne kisline, ki skrbijo za zdravo srce ter ožilje in fitosterole, ki uravnavajo krvni tlak in zmanjšujejo nivo slabega holesterola v krvi. Jagode so bogate s kalijem, bakrom, magnezijem, vitamini A, B-skupine, C, D in E ter vlakninami. Visoka raven antioksidantov, ki jih vsebuje prah Acai jagod ščiti pred raznimi vnetji, prispeva k zdravi koži, lasem in očem ter lahko pomaga pri izgubi odvečne telesne teže.

Vsebnost ogljikovih hidratov v Acai jagodah nas napolni z energijo, vsebnost vlaknin pa to energijo postopoma sprošča po našem organizmu. Uživanje prahu Acai jagod tudi izboljša prebavo, krepi imunski sistem, razstruplja organizem in izboljša spanec.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

Preverite tudi našo rubriko Gurmanske izkušnje in razvade.

 

UPORABA: 2 čajni žlički prahu Acai jagod umešamo v vodo, čaj, sok, smoothi, jogurt ali med kosmiče.

KOLIČINA: 60 g

POREKLO: Brazilija

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon