Spirulina alga v tabletah 250 g

17,00 €

 

Spirulina je modro zelena alga, ki raste v alkalnih vodah toplega podnebja. Je izredno bogato živilo, ki vsebuje kar 60 % beljakovin, esencialne aminokisline, sodi tudi med najbogatejše vire vitamina B-12 in karotena. Spirulina vsebuje tudi izjemno veliko železa in kalcija, pa tudi gama-linolejsko kislino.

Uživanje Spiruline je lahko učinkovito prehransko dopolnilo za pomoč pri razstrupljanju organizma, krepitvi obrambnih sposobnostih in izboljšanja splošnega počutja.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

 

UPORABA: Zaužijete lahko po 2 tableti pred ali med obrokom, z zadostno količino vode. Postopoma povečujte odmerek do 3 x dnevno po 4 tablete pred ali med obrokom z zadostno količino tekočine.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: Kitajska

     7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon