Camu camu jagode v prahu 60 g

13,00 €

 

Košato grmičevje iz deževnega gozda Amazonke nosi rdeče-vijolične, kot češnje velike sadeže.

Ti plodovi so kislega okusa, a imajo izjemno visoko vsebnost vitamina C, zato je prah Camu camu jagod priljubljen dodatek k prehrani, ki se uporablja pri preprečevanju in zdravljenju gripe ter prehlada.

Poleg izredno visoke vsebnosti vitamina C vsebuje prah Camu camu jagod še aminokisline, bioflavonoide in minerale, kot so kalcij, železo in fosfor ter tiamin, riboflavin, provitamin A in vitamin B3.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

Preverite tudi našo rubriko Gurmanske izkušnje in razvade.

 

UPORABA: 1 čajno žličko prahu umešamo v vodo, čaj, sok, jogurt ali smoothi in po potrebi sladkamo z naravnim sladilom. Tudi kot dodatek sladoledom in različnim pecivom.

KOLIČINA: 60 g

POREKLI: Peru

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon