Inkovske jagode 250 g AKCIJA

 

Physalis peruviana, zlate, azteške ali Inkovske jagode uspevajo na visokih nadmorskih višinah v tropskih predelih Južne Amerike. Sadeži inkovskega jagodičevja so obdani s tankimi, papirju podobnimi listi in so sprva zeleni, z rastjo ter razvojem pa pridobijo značilno zlato-rumeno barvo.

Zlate Inkovske jagode so odličen vir karotena in vitamina P, ki ima protivnetno in antioksidantno delovanje. So eden izmed najbogatejših sadnih virov vlaknin, z visoko vsebnostjo fosforja, beljakovin, vitamina A in C ter vitamina B12, ki podpira celično presnovo. Imajo tudi visoko stopnjo bioflavonoidov.

Eden najbogatejših sadnih virov vlaknin.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma. 

Preverite tudi našo rubriko Gurmanske izkušnje in razvade.

 

UPORABA: Jagode imamo za prigrizek ali jih umešamo med kosmiče, v sadno solato, v pito, za marmelade.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: Peru

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon