Guarana v prahu 125 g

14,00 €

 

Naravna pot do izboljšane koncentracije.

Rastlina z velikimi listi in socvetjem izvira iz porečja Amazonke in je posebej razširjena v Braziliji. Znana je predvem po svojem sadežu, ki je lahko rjave do rdeče barve in vsebuje črna semena.

Uporablja se kot prehransko dopolnilo za poživitev energije, saj vsebuje dvakrat več kofeina kot kavno zrno.

Guarana lahko deluje tudi kot obrambni mehanizem, ki telesu daje energijo, povečuje fizično sposobnost in intelektualno aktivnost. Dobro vpliva tudi na prebavo in preprečuje zaprtost.

Priporoča se študentom in dijakom v času izpitov ter menedžerjem in voznikom za izboljšanje koncentracije.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: Pol čajne žličke prahu umešamo v vodo, sok, čaj ali smoothi. Ne prekoračimo odmerka in se vsak dan dobro naspimo.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Brazilija

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964 

Related products

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon