Morski špageti 125 g

 

Morski špageti vsebujejo številne hranljive snovi in v naš organizem vnašajo vlaknine, železo, magnezij, kalij, kalcij, jod in vitamin C.

Uživanje morskih špagetov pomaga pri alkaliziranju organizma in vnosu koristnih mineralov.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: Morske špagete pred uporabo namočimo za eno uro, namakanje čez noč pa jih naredi še lažje prebavljive. Postrežemo jih lahko samo z olivnim oljem in kisom ali s poljubno omako. So odlični kot dodatek najrazličnejšim solatam ali zelenjavnim jedem, ki jim dodajo morski pridih. Pripravimo jih lahko tudi kot običajne špagete in jih v vodi kuhamo do 15 minut.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Irska

    7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon