Ječmenova trava v prahu 250 g

Redna cena: 13,00 € Znižana cena: 12,00 €

 

Ena najstarejših vrst žit, ki vsebuje pravo bogastvo telesu potrebnih ter koristnih snovi. Vsebuje veliko vitaminov, mineralov, aminokislin, encimov, folno in pantotensko kislino, pa tudi velike količine karotenoidov, vključno z beta karotenom.

Ječmenova trava vsebuje velike količine vitamina B1, B2, B6, B12, vitamina C, velike količine mineralov, od tega kalcij, baker, železo, magnezij, mangan, fosfor, kalij, natrij in cink ter je hkrati bogat vir klorofila, ki lahko deluje antibakterijsko, blaži lahko težave sladkorja v krvi, nevtralizira toksine v telesu in pomaga očistiti jetra.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma. 

UPORABA: Zaradi razstrupljevalnih lastnosti začnemo s ¼ čajne žličke in postopoma stopnjujemo do 1 žličke prahu, ki ga umešamo v vodo, čaj, sadne ali zelenjavnje sokove, smoothije, juhe ali omake.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: EU

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon