Kokosovo sladilo 500 g AKCIJA

10,00 €

 

Sladilo pridobivajo iz cvetov kokosa, iz katerih izteče nektar, ki mu odvzamejo vodo, da ostane gost sirup ali majhni kristali. Ima podoben okus kot rjavi sladkor, z rahlim pridihom kokosa.

Sladilo cvetov kokosove palme ima visoko vsebnost mineralov, je bogat vir kalija, magnezija, cinka in železa. Poleg tega vsebuje vitamin B1, B2, B3 in B6 ter vsaj 16 aminokislin. Sestavljen je iz saharoze, glikemični indeks pa je izredno nizek. Je odlično sladilo za vse, ki se zavedajo pomena uravnotežene prehrane.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.  

 

UPORABA: Sladilo cvetov kokosove palme okusno nadomesti različna sladila. Uporabimo ga za sladkanje čaja, kave in vseh vrst napitkov, za peko različnega peciva, za pripravo marmelad in drugih dobrot. Uporabimo ga lahko kot sladilo v vseh receptih, odličen je v smoothijih in drugih napitkih.

KOLIČINA: 500 g

POREKLO: Indonezija

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon