Vimček v prahu 250 g

12,00 €

 

Rastlina je poznana pod imenom Vimček v prahu, Yin Yang Huo, Horny Goat Weed Powder in Epimedium grandiflorum, izvira pa iz JV Azije in Sredozemlja. Uporablja se predvsem za krepitev spolne moči, kot afrodiziak in zdravilo moški impotenci. Rastlina je pomemben del kitajske medicine, kjer je poznana pod imenom »Yin Yang Huo«.

Listi poroženele rastline vsebujejo dragocene kemikalije, vključno s flavonoidi, steroli, polisaharidi in magnaflorini, na telo pa učinkuje tako, da povečuje dušikov monoksid, ki vodi do sproščanja gladkih mišic.

Uporaba je koristna tudi pri premagovanju bolečin v hrbtu, kolenih in sklepih, artritisu, duševni in telesni utrujenosti ter proti nelagodju v menopavzi.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: 1 čajno žličko prahu užijemo do 3x dnevno.

KOLIČINA:  250 g

POREKLO: Kitajska

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Related products

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon