Herbi zeliščna krema

herbi_2
15,00 €

 
Herbi je zeliščna krema pripravljena iz skrbno izbranih zelišč za uporabo doma in na prostem.
Vsebuje pravo mešanico skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov, ki negujejo in vlažijo kožo. Lahko pomaga tudi pri blaženju srbečice, saj vsebuje visoko vsebnost aloe vere. Krema ima zelo prijeten vonj, se lepo in gladko vpije v kožo. Na oblačilih ne pušča sledi.
​Herbi vsebuje aktivne izvlečke zelišč. Uporabljena zelišča so rasla na kakovostni zemelji, ki nikoli ni bila obravnavana s kemičnimi sredstvi. Herbi krema je kozmetični izdelek narejen v skladu s smernicami Dobre proizvodne prakse. Z namenom zagotovitve neoporečnosti kozmetičnega izdelka na zdravje potrošnika je bil kozmetični izdelek testiran. Mikrobiološka ustreznost izdelka je bila potrjena glede na pravilnik o mikrobiološki ustreznosti kozmetičnih proizvodov.
Pakirano v 200 ml embalaži.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon