Maca v prahu 200 g AKCIJA

Redna cena: 17,00 € Znižana cena: 12,00 €

 

Zelnata rastlina znana kot Maca izvira iz perujskega visokogorja, goji pa se predvsem zaradi zdravilne vrednosti njene rdečkaste, kot redkev velike korenine.

Že pred 5000 leti so jo uporabljali Inki pred bitko, da so pridobili dodaten vir energije. Danes je v uporabi za splošno krepitev telesa, pa tudi kot afrodiziak, saj lahko povečuje libido, spolno moč in pomaga pri plodnosti tako moških kot žensk.

Velja za adaptogeno rastlino, ki lahko vpliva na povečanje odpornosti organizma in oskrbo z energijo. Učinkuje na hormonski sistem, kar vpliva na stanje organizma, rast, spolno vzdržljivost in splošno zdravje.

Posušena korenina Mace ima zelo visoko hranilno vrednost. Vsebuje ogljikove hidrate, beljakovine, vlaknine in maščobe. Bogata je z esencialnimi minerali, selen, kalcij, magnezij, železo, zajema tudi maščobne kisline (linolensko, palmitinsko in oleinsko kislino), 19 aminokislin in  polisaharide. Vsebuje vitamine B1, B2, B12 in C. 

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: 1 čajno žličko prahu umešamo v vodo, čaj, sadni ali zelenjavni sok.

KOLIČINA: 200 g

POREKLO: Peru

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon