Reishi gobe v prahu 125 g

13,00 €

 

Reishi goba je v kitajski medicini imenovana Ling Zhi in je poznana kot nadnaravna goba ali goba nesmrtnosti. Uporablja se že več kot 2000 let, saj se verjame, da goba Reishi vpliva na človeka s krepljenjem njegove življenjske energije. Od drugih gob se razlikuje po tem, da vsebuje ganoderično kislino, ki ima edinstvene terapevtske lastnosti, nahaja pa se v plodišču in sporah gobe Reishi.

Po tradicionalni kitajski medicini Reishi goba vpliva na pet glavnih organov našega telesa: srce, pljuča, ledvice, jetra in vranico.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: 1 čajno žličko prahu prelijemo s hladno vodo in pustimo počasi vreti do 10 minut.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Kitajska

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon