Pomoč pri alergijah

Je že res, da smo težko čakali na te lepe dni, ko nas sonce nežno greje. Je pa tudi res, da so sonce in toploto potrebovale rastline, ki se prebujajo in zdaj bohotijo s pisanim cvetjem.

S to cvetočo mavrico, katero prav radi občudujemo vsi pa nastopijo dodatne alergije, ki obremenjujejo naša dihala, predvsem pljuča, ki so odgovorna za obrambno energijo znotraj telesa.

Gibanje na svežem zraku je izrednega pomena za fizično in psihično počutje vsakogar in bi zato ne bilo prav, da bi se morali zaradi alergije držati zaprtih prostorov in te lepe dni prebedeti doma. Pogumno se odpravimo ven, še prej pa dodobra okrepimo svoj organizem in posežimo po izbrani SuperHrani, ki bo pomagala našemu organizmu in dodatno okrepila naš imunski sistem.

MamaGaja za pomoč v boju proti alergijam priporoča naravni Cvetni prah.

Cvetni prah je popoln pripravek za izboljšanje odpornosti in splošnega počutja, saj vsebuje prav vse vitamine, ki jih potrebuje človeški organizem, zlasti vitamin A, skupine B, vitamin C, biotin in E, bioflavonoide, rudninske snovi in različne druge snovi, kot so encimi, antibiotične snovi ter rutin. Hkrati je znano, da cvetni prah deluje kot naravni stimulator, da krepi življenjsko energijo, spodbuja telesno aktivnost in delovanje možganov ter preprečuje bolezni srca in ožilja.

Dnevno zaužijmo 2 čajni žlički cvetnega prahu z vodo, čajem ali ga umešamo med obrok in okrepimo organizem od pete do glave, na lica pa pričarajmo nasmeh, ki se bo nalezljivo širil.

Iz te naravne sladke sestavine si lahko pripravimo tudi bogato masko za obraz, saj zaradi visoke vsebnosti nukleinskih kislin, ki dobro prodrejo v kožo, velja cvetni prah za učinkovito sredstvo za pomlajevanje kože.

Kot dodatek h krepitvi našega organizma pa vam ponujamo še recept za pripravo Ingverjevega sirupa.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon