Jesen je čas za gobe, pa ne za le jurčke, lisičke in mušnice, ampak tudi za bolj eksotične gobe.

Je čas, ko moramo še posebej okrepiti imunski sistem, da se bo naš organizem zmožen ubraniti virusom in boleznim, ki jih ta čas prinaša. Oskrbeti se moramo s potrebno energijo, da krajši in temačni dnevi ne bodo vplivali na naše dobro počutje, ampak nas bodo spodbujali v še večjo ustvarjalnost.

Poskrbimo za zadostno gibanje in zdravo prehrano, ki jo obagatimo z Reishi gobo, ki je zaradi svojih blagodejnih učinkov poznana tudi kot nadnaravna goba ali goba nesmrtnosti. Izredno cenjena je v tradicionalni kitajski medicini, saj se verjame, da vpliva na človeka s krepljenjem njegove življenjske energije in vpliva na pet glavnih organov našega telesa: srce, pljuča, ledvice, jetra in vranico.

Reishi goba deluje protivnetno in zavira tudi nastajanje tumorjev. Od drugih gob se razlikuje po tem, da vsebuje ganoderično kislino, ki ima edinstvene terapevtske lastnosti, nahaja pa se v plodišču in sporah gobe.

Uživanje Reishi gobe povečuje razstrupljanje jeter in izboljšuje njihovo delovanje ter stimulira obnavljanje jetrnih celic. Zavira staranje, izboljšuje imunski sistem, deluje protivnetno, znižuje nivo slabega holesterola v krvi in pomaga pri zdravljenju diabetesa, krepi delovanje srca, blaži krče gladkih mišic, pozitivno vpliva na kronični bronhitis, blaži alergije ter pomaga pri nespečnosti.

Reishi gobo najdete med izdelki v naši spletni trgovini, v kategoriji ENERGETSKI IN ZELIŠČNI TONIKI.

 

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon