V SUPER PAKETE smo združili izbrano SuperHrano, ki nas bo napolnila z dodatno energijo, s katero bomo premagali spomladansko utrujenost, zmanjšali merco na tehnici in poskrbeli, da bo počutje kar cvetelo in bo naš vsak dan s soncem obsijan.

Acai jagode, Chia semena, Kokosovo olje, MSM

Paket sestavlja SuperHrana, ki nas bo napolnila z energijo in pomagala pri izgubi odvečnih kilogramov, ki so se nabrali, da so nas dodatno greli v zimskih dneh. Paket vsebuje olje, ki sicer ne sme biti pogrešano v nobeni kuhinji, saj bogati okus jedi in izboljšuje prebavo. Dodan je tudi mineral za prožnost in krepitev sklepov ter mišic, hkrati pa bo uporabljen kot dodatek v naših kozmetičnih pripravkih.

Cvetni prah, Laneno olje, Murve, Wakame alge

Že ime paketa razkriva, da je namen sestavin okrepiti in ojačati, kar je zima v organizmu oslabila. Pomagati pri izgubi odvečnih kilogramov in zaužiti bogastvo vitaminov, ki jih organizem potrebuje. Oskrbeti suho kožo in povrniti sijaj lasem. Na krožnik pa pričarati privzdih morskega.

Ječmenova trava, Maca, Konopljino olje, Himalajska sol

Z najstarejšo vrsto žit bomo v organizem vnesli potrebne ter koristne snovi, moč pa okrepili na način, kot so to počeli že Inki. Razmerje esencialnih maščobnih kislin bomo zadovoljili z uživanjem olja. Kot v antičnih časih bo še naša prehrana bogata z minerali in železom, zunanjost telesa pa obdana z rehidracijskim pilingom.

Camu camu, Reishi goba, Kelp alga, Shisandra jagode

Z visoko vsebnostjo vitamina C okrepiti organizem, da se bo življenjska energija po telesu lažje širila in po žilah pretakala čista kri. Goba nesmrtnosti bo stimulirala obnavljanje celic, blagodejne jagode pa poskrbele za splošno krepitev organiza in nam ob pravem času izboljšale fizične sposobnosti ali pa nas pomirile.

Več prispevkov

  • 1
  • 2

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon