Himalajski piling telesa

 

Pripravimo našo kožo na poletne razvade z domačim pilingom za obraz ter telo. S himaljaskim pilingom bomo naši koži povrnili sijaj in gladkost, odstranili poroženele in odmrle plasti celic ter ji omogočili, da se ponovno obnavlja.

Za piling uporabimo Himalajsko roza kristalno sol, ki je nerefinirana in neobdelana surova sol. Je najčistejša oblika soli na voljo, ki jo bogati kar 84 različnih mineralov. Dokaz temu je rožnata barva, ki jo sol ohranja in je rezultat visoke vsebnosti železa.

Za osnovo bomo uporabili Kokosovo olje, ki odlično vlaži kožo, saj se zaradi majhne molekularne strukture hitreje vpije v kožo, hkrati pa nas njegova aroma razvaja že med samim postopkom. Ker kokosovo olje hitro spremeni svojo strukturo in postane gosto, pripravimo piling v toplem prostoru ali v posodi, ki smo jo položili v toplo vodo.

Priprava: V posodo damo 1 dcl Himalajske roza soli in 1 dcl kokosovega olja ter zmes počasi vtiramo na kožo od nog proti vratu. Sestavine pustimo delovati do 15 minut, ko jih s telesa speremo z mlačno vodo.

Pred izvajanjem pilinga telesa si po želji pripravimo ½ L vode in vmešajmo pol čajne žličke Himalajske roza soli. Mešanico med terapijo spijemo. S tem bomo sprožili razstrupljanje organizma in povečali pretok energije.

Taka terapija bo naš organizem obnovila navznoter in navzven.

Pomembno je, da našo kožo po takem tretmaju tudi primerno navlažimo z vlažilnim maslom.

Za dodatne aromatične izkušnje pa lahko pilingu dodamo narezane vejice rožmarina ali cvetove sivke.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon