Najbolj množični obliki športa, saj ju lahko izvajamo skoraj kjerkoli in kadarkoli. Še posebej radi se ju poslužujemo po dolgi zimi za pridobivanje kondicije  in izgubljanje odvečnih kilogramov. Da bi telo zmoglo obremenitev in regeneracijo ob in po športni aktivnosti pa se ob redni prehrani priporoča dodajati tudi naslednja živila, ki poagajo vzdrževati optimalno ravnovesje organizma.

Acai jagode zajemajo visoko vsebnost vlaknin, mineralov, vitaminov, antioksidantov in omega 3 maščobnih kislin, ki skrbijo za zdravo srce in ožilje ter zmanjšujejo nivo slabega holesterola v krvi.

Ashwagandha s svojimi obnovitvenimi lastnostmi pomaga pri krepitvi imunskega sistema in spodbuja  regeneracijo.

Chia semena za optimalno hidracijo ter vzpostavitev idealnega elektrolitskega razmerja v organizmu.

Chlorella alga vsebuje beljakovine med katerimi so zastopane vse za človeka pomembne esencialne aminokisline. Poleg vitaminov A, C, E in B-kompleksa vsebuje tudi velike količine  mineralnih snovi. Spodbuja obnavljanje tkiv, izboljšuje prebavo in krepi imunski sistem. 

Goji jagode kot optimalen vir vitaminov, mineralov in aminokislin, ki omogočajo hitro regeneracijo organizma.

Guarana telesu daje energijo, povečuje fizično sposobnost in intelektualno aktivnost. Pozitivno učinkuje tudi na prebavo in preprečuje zaprtost.

Inkovske jagode so odličen vir karotena in vitamina P. Delujejo protivnetno in antioksidantno, bogate so tudi z beljakovinami ter vitamini A, C in spektrom B.

Kokosovo olje daje energijo in prispeva k boljši vzdržljivosti, zato je njegova uporaba izredno priljubljena med športniki. Olje krepi imunski sistem in izboljšuje prebavo, saj je lahko prebavljivo. Deluje protibakterijsko, protiglivično in protivirusno ter krepi srčno-žilni sistem.

Maca za dodaten vir energije ter splošno krepitev organizma. Učinkuje na hormonski sistem in vpliva na krepitev organizma, povečuje pa tudi spolno moč.

Če vam manjka idej za podvidge vam predlagamo ogled spletne strani s seznamom kolesarskih poti: http://www.gremonapot.si/.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon