Zakaj MamaGaja? 

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh svojih otrok. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje Gea ali Gaja in tako ustvarili ime MamaGaja.

Projekt MamaGaja je bil ustvarjen z namenom ohranjanja znanj o zdravilnih lastnostih izjemnih rastlinskih vrst, ki dopolnjujejo in bogatijo običajno prehrano ter s svojo močjo krepijo naš organizem. V kozmetičnih izdelkih pa zagotavljajo najboljšo skrb za nego kože.

Naša prizadevanja so usmerjena v iskanje in širjenje ponudbe proizvodov, ki krepijo organizem in vplivajo na splošno dobro počutje posameznika. Cilj je ponuditi izdelke visoke kakovosti, ki so plod narave, ekološkega izvora ter so pripravljeni s posebno skrbjo na varstvo okolja. Za doseganje harmonije organizma je dodana skrb tudi dobri fizični pripravljenosti in duhovni stabilnosti.

Vsi izdelki MamaGaja so visoko kakovostni in se ponašajo z ekološko pridelavo, s čimer spoštujemo naravne sisteme in ravnovesje med njimi.

Scroll to Top