Vabimo vas, da se pridružite ekipi MamaGaja in spremljate prispevke, ki jih bomo objavljali na teh straneh in Facebooku.

Glede na letna obdobja in potrebe organizma bomo pripravljali gurmanske dobrote in vanje vključevali SuperHrano. Fizično aktivnost bomo krepili z najrazličnejšimi vajami. Negovali bomo tako našo notranjost, kot tudi zunanjost z domačimi pripravki za nego kože, sprostitev in razvajanje. Začeli bomo s krepitvijo imunskega sistema, poskrbeli za utrujenost, tudi tisto spomladansko in se zaščitili pred morebitnimi alergijami.

4 letni časi - Kozmetika in nega telesa - Šport Gurmanske izkušnje in razvade

Je že res, da smo težko čakali na te lepe dni, ko nas sonce nežno greje. Je pa tudi res, da so sonce in toploto potrebovale rastline, ki se prebujajo in zdaj bohotijo s pisanim cvetjem.

Kristal v obliki jajčka, kristalna vaginalna utež za trening vseh ženskih organov

Ker je naša koža občutljiva, sploh pa koža naših malčkov in tudi zato, ker nam skrb za okolje ni tuja, si za pranje perila pripravimo naravni prašek.

Preverite SuperPakete, v katere smo združili izbrane izdelke, ki nas napolnijo z dodatno energijo, za zmanjšanje merce na tehnici in za vsak dan s soncem obsijan.

  • 1
  • 2

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon