Vabimo vas, da se pridružite ekipi MamaGaja in spremljate prispevke, ki jih bomo objavljali na teh straneh in Facebooku.

Glede na letna obdobja in potrebe organizma bomo pripravljali gurmanske dobrote in vanje vključevali SuperHrano. Fizično aktivnost bomo krepili z najrazličnejšimi vajami. Negovali bomo tako našo notranjost, kot tudi zunanjost z domačimi pripravki za nego kože, sprostitev in razvajanje. Začeli bomo s krepitvijo imunskega sistema, poskrbeli za utrujenost, tudi tisto spomladansko in se zaščitili pred morebitnimi alergijami.

4 letni časi - Kozmetika in nega telesa - Šport Gurmanske izkušnje in razvade

Poleti se radi nastavljamo sončnim žarkom, da bi naša koža porjavela. Hkrati si želimo ohraniti tudi kakovost svoje kože, zato je prav, da »poletni« ten pridobimo počasi, na čim bolj varen način.

 

Pripravimo si učinkovit repelent, da se izognemo pikom, nadležni srbečici, rdečim kožnim lisam in sploh nevarnostim, ki jih prinašajo nekatere nadležne žuželke. Tokrat vam predstavljamo tri možnosti, vi pa si izberite aromo, ki vam najbolj ugaja.

Je že res, da smo težko čakali na te lepe dni, ko nas sonce nežno greje. Je pa tudi res, da so sonce in toploto potrebovale rastline, ki se prebujajo in zdaj bohotijo s pisanim cvetjem.

  • 1
  • 2

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon