O nas

Kako smo izbrali ime MamaGaja za blagovno znamko naših kakovostnih prehranskih dopolnil? 
Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh svojih otrok. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja. 

Projekt MamaGaja je bil ustvarjen z namenom, da ohranjamo znanja starodavnih kultur o zdravilnih lastnostih izjemnih rastlinskih vrst, ki dopolnjujejo in bogatijo običajno prehrano ter s svojo močjo krepijo naš organizem, v kozmetičnih izdelkih pa zagotavljajo najboljšo skrb za nego kože. 

Naša prizadevanja so usmerjena v iskanje in širjenje ponudbe proizvodov, ki krepijo organizem in vplivajo na splošno dobro počutje posameznika. Cilj je ponuditi izdelke visoke kakovosti, ki so plod narave, ekološkega izvora ter so pripravljeni s posebno skrbjo na varstvo okolja. Za doseganje harmonije organizma je dodana skrb tudi dobri fizični pripravljenosti in duhovni stabilnosti.

Vsi izdelki MamaGaja so visoko kakovostni in se ponašajo z ekološko pridelavo, s čimer spoštujemo naravne sisteme in ravnovesje med njimi.

Pomembno je, da so surovine iz ekološke pridelave, naravne ali naravno pridobljene snovi, da je prepovedana uporaba kemično-sintetičnih pesticidov in umetnih mineralnih gnojil ter je prepovedana tudi uporaba gensko spremenjenih organizmov (GSO) in proizvodov, pridelanih iz ali z GSO.

Naši izdelki so certificirani

1 EU Organic Logo Colour OuterLine rgb pomanan               SI-EKO-001_Kmetijstvo ne-EU

Certifikat za proizvode, ki so bili pridelani oz. predelani v skladu z Uredbo EU o ekološkem kmetijstvu. Za pridobitev certifikata morajo pridelovalci ekološke hrane slediti strogim načelom pridelave, kupec pa s tem pridobi hrano, ki ne vsebuje pesticidov, sledi sintetičnih gnojil in antibiotikov. Tako certificirana hrana ne vsebuje kemično sintetiziranih dodatkov in ostalih tehnološko pomožnih sredstev, ki bi vplivali na kakovost končnih izdelkov.

Certifikat vsaj v 95 % zagotavlja, da je izdelek iz ekološko pridelanih sestavin, ob etiketi pa je navedeno tudi območje, kjer so bile sestavine pridelane (kmetijstvo izven EU) in šifra kontrolne organizacije, ki je pridelavo oz. predelavo nadzirala ter izdala certifikat.

1 Soil Association symbol pomanjan               GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Certifikat organizacije Soil Association zagotavlja največjo možno vsebnost ekoloških sestavin.

Dokazuje maksimalno vsebnost ekoloških sestavin v izdelku (najmanj 95%), odsotnost sintetičnih in zdravju škodljivih sestavin ter niti nano delcev gensko spremenjenih sestavin, niti snovi, ki bi izvirale iz ogroženih vrst.

Oglejte si ponudbo izdelkov MamaGaja

 • Mi te spomnimo kdaj zamenjaš zobno ščetko

  Da ti ne bo potrebno več razmišljati kdaj zamenjaš zobno ščetko, te na to tudi spomnimo in ti pošljemo novo na 1, 2, 3 ali 4 mesece. V spletni trgovini opravi prvi nakup in izberi željen stil ter barvo zobne ščetke. Nato še sporoči željeno obdobje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in nikoli več ne pozabiš na nakup nove zobne ščetke.

  Preberi več

 • Darilni kotiček

  Podarite mavrični kamen. Barve vplivajo na naše dojemanje okolja, razpoloženje, čustvovanje in vedenje. Da se nam ob pogledu na mavrični kamen dvigne razpoloženje in raven energije si ga postavimo v stanovanje, na pisalno mizo, k najljubši roži, v vrt ali pa naj bo ves čas z nami za pogum in dobro voljo.

  Preberi več

 • Maca v prahu

  Maca kot prehransko dopolnilo, pomaga pri vzpostavljanju dobrega ravnovesja. Posušena korenina Mace ima zelo visoko hranilno vrednost. Vsebuje ogljikove hidrate, beljakovine, vlaknine in maščobe. Bogata je z esencialnimi minerali.

  Preberi več

 • Ognjičeva krema

  V vsaki domači lekarni naj bo tudi ognjičeva krema, ki nežno in hitro pomiri občutljivo kožo. Ognjičevo kremo lahko uporabite kot osnovno nego občutljive kože obraza, kot nežni čistilni pripravek, primerna je tudi za nego otroške kože, predvsem pa za učinkovito in predvsem naravno celjenje odrgnin.

  Preberi več

 • MamaGaja zdravi recepti

  Okrepimo imunski sistem s pripravo kremastega smoothija z bogato vsebnostjo vitaminov, vlaknin, esencialnih maščobnih kislin in antioksidantov.

  Preberi več

 • Šport in SuperHrana

  Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

  Preberi več

 • Mi te spomnimo kdaj zamenjaš zobno ščetko
 • Darilni kotiček
 • Maca v prahu
 • Ognjičeva krema
 • MamaGaja zdravi recepti
 • Šport in SuperHrana

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon