,

Reishi goba v prahu

13,00 

Krepi življenjsko energijo.

Reishi goba, v kitajski medicini imenovana Ling Zhi, nosi pomen nadnaravna goba in je poznana kot  goba nesmrtnosti. Uporablja se že več kot 2000 let, saj se verjame, da goba Reishi vpliva na človeka s krepljenjem njegove življenjske energije.

Od drugih gob se razlikuje predvsem po tem, da vsebuje sestavino ganoderično kislino, ki daje grenak okus in edinstvene terapevtske lastnosti. Ganoderična kislina se nahaja v plodišču in sporah gobe reishi, deluje pa protivnetno in zavira nastajanje tumorjev. Po TKM deluje reishi goba na pet glavnih organov našega telesa: srce, pljuča, ledvice, jetra in vranico. Uživanje prahu povečuje razstrupljanje jeter in izboljšuje njihovo delovanje ter stimulira obnavljanje jetrnih celic. Lahko tudi zavira staranje, izboljšuje imunski sistem, deluje protivnetno, znižuje nivo slabega holesterola v krvi in lahko pomaga pri zdravljenju diabetesa, krepi delovanje srca, blaži krče gladkih mišic, pozitivno vpliva na kronični bronhitis, blaži alergije, deluje antibakterijsko, proti glivno in protivirusno ter pomaga pri nespečnosti.

UPORABA: 1-2 čajne žličke umešamo v vodo, čaj ali sok. ALI 1 čajno žličko prelijte s hladno vodo in pustite počasi vreti do 10 minut.

Količina: 125 g

Poreklo: Kitajska

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Reishi goba v prahu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Scroll to Top