, , ,

Kakavovo maslo

9,50 

Surovo kakavovo maslo je ena izmed najboljše SuperHrane, saj vsebuje vsebuje največjo koncentracijo antioksidantov od vse hrane na svetu.

Kakavovo maslo je surovo, certificirano organsko maslo in je proizvod zrn kakavovca. Kakavovec izvira iz Južne Amerike in raste kot grm ali drevo na katerem v povprečju zraste 40, kot kumara velikih plodov. Plodovi imajo debelejšo, sprva rumeno, nato rdečo lupino, pod katero se skriva sladko zrno. V enem plodu je lahko do 50 sladkih zrn.

Zrna, ki so velika kot mandelj se sprva zmelje, nato pa s pomočjo posebne metode pri nizkih temperaturah pridobi v pasto, kar zagotavlja, da maslo ohrani vitalne encime in ostala hranila.

Surovo kakavovo maslo je ena izmed najboljše SuperHrane, saj vsebuje vsebuje največjo koncentracijo antioksidantov od vse hrane na svetu. Je tudi naravni vir mineralov, kot so mangan, cink in baker, ki pomaga vzdrževati zdravo kri ter železa, kroma, magnezija in omega-6 maščobnih kislin, ki igrajo pomembno vlogo pri zdravju srca, možganske funkcije, rast in razvoja.

Kakav vsebuje tudi visoke vrednosti feniletilamina, znanega kot molekula ljubezni, ki spodbuja občutek empatije in dobre volje, pozitivno vpliva na spolne funkcije, krepi libido ter povečuje osredotočenost in budnost.

UPORABA: kakavovo maslo uporabljamo v kulinariki za peko in kuhanje. Maslo lahko uporabimo tudi v kozmetiki, za nego kože.

Količina: 250 g

Poreklo: Peru

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kakavovo maslo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Scroll to Top