, ,

Shisandra jagode v prahu

15,00 

Uživanje jagod ima te lastnosti, da normalizira delovanje v idealno in uravnoteženo stanje.

Poznane so tudi pod kitajskim imenom Wu Wei Zi, kar v prevodu pomen jagoda petih okusov. Rastejo podobno kot vinska trta, značilne pa so za območja severne Kitajske. Uporaba jagod je v TKM izredno cenjena, kot eno izmed 50 osnovnih zelišč, predvsem kot čaj, sicer pa tudi sok, ekstrat ali vino za krepitev ledvic in srca, za pomiritev, za izboljšanje fizične sposobnosti ter za spodbuja delovanje maternice. Shisandra jagode so priljubljene tudi kot spodbuda duševnih funkcij, krepitev spolnih organov in za lepo kožo. Lahko pomagajo pri motnjah v delovanju jeter ter za splošno krepitev imunskega sistema.

Kot adaptogeno zelišče lahko Shisandra jagode v prahu užijemo zjutraj namesto kave, da zbudimo misli ali pa zvečer za pomiritev. Uživanje ima te lastnosti, da normalizira delovanje v idealno in uravnoteženo stanje. Shiandra jagode omogočajo zagon brez duševne živčnosti, kot jo včasih sproži kofein.

UPORABA: 1 čajno žličko shisandre v prahu umešamo v vodo, čaj ali sok, v sadne ali zelenjavne pripravke, smoothije, jogurte ali med kosmiče.

Količina: 250 g

Poreklo: Kitajska

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Shisandra jagode v prahu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart
Scroll to Top